La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els detalls de l’oferta que farà Zorio a Peter Lim
,

Els detalls de l’oferta que farà Zorio a Peter Lim

COMPARTIR

728-90

Miguel Zorio presentarà demà en el local de l’Agrupació de Penyes Valencianistes els detalls de l’oferta que li farà a Peter Lim per a comprar les seues accions del València CF. L’antic vicepresident del club de la Capital del Túria vol convertir-se en el màxim accionista de l’entitat valenciana.

Una oferta de 370 milions d’euros

De fet, segons ha informat el diari ABC, esta serà l’oferta que Zorio li presentarà a Peter Lim. Pel que respecta a la quantitat, ABC indica que Miguel Zorio oferirà a Peter Lim una oferta de 370 milions d’euros. Esta quantitat és molt superior a les quals li havien oferit al màxim accionista del València CF en les operacions anteriors.

En esta oferta, Miguel Zorio inclou la finalització de les obres del Nou Mestalla i les accions del club que són propietat de Peter Lim. En la roda de premsa de demà, Miguel Zorio explicarà tots els detalls d’esta oferta. Per la seua part, Peter Lim haurà de prendre la decisió sobre si accepta l’operació o decideix rebutjar-la.

Peter Lim no va arribar a un acord amb el príncep de Johor

Cal recordar que el passat mes de març, Peter Lim no va arribar a un acord amb el príncep de Johor, per discrepàncies finals en la negociació sobre les accions del club. Per tant, haurem d’estar pendents sobre si l’empresari singapurés decideix continuar al davant del València CF.

Peter Lim va comprar les accions del club valencià en 2014. Set anys després, les promeses que havia fet el màxim accionista no s’han complit i el València CF pateix una crisi institucional, esportiva i econòmica. S’esperen moviments els pròxims dies a València i demà coneixerem tots els detalls d’esta oferta de 370 milions d’euros de Miguel Zorio per a comprar les accions de Peter Lim en el València CF.