La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els capitans es reuneixen amb Joey Lim, Corona, Arias i Tendillo
,

Els capitans es reuneixen amb Joey Lim, Corona, Arias i Tendillo

COMPARTIR

728-90

La situació del València CF no és bona. L’equip de Javi Gracia només està tres punts per damunt de les posicions de descens a la Lliga SmartBank i els capitans volen fer tot el possible per a sumar punts i allunyar-se d’eixes posicions tan perilloses per a l’entitat.

Per este motiu, segons ha informat Deportes Cope Valencia, els capitans han mantingut una reunió abans de l’entrenament amb Joey Lim, Miguel Àngel Corona i Anil Murthy de forma telemàtica, mentres que després els mateixos capitans s’han quedat parlant personalment amb Tendillo i Ricardo Arias. La reunió ha durat al voltant d’una hora. Ara mateix, el València està travessant diferents crisis al mateix temps.

EL VALÈNCIA ESTÀ TRAVESSANT UNA GRAN CRISI

En primer lloc, la crisi esportiva, en la qual l’equip està prou lluny de lluitar per entrar en competicions europees i coqueteja amb el descens. Seguidament, una fort crisi financera. Per este motiu, el València ha hagut de vendre als seus futbolistes més importants i els futbolistes que s’han quedat han tingut algun inconvenient a l’hora de cobrar els seus salaris.

A més, el València travessa un problema social i institucional. Les protestes augmenten contra la gestió de Peter Lim i des de la societat valenciana estan produint-se moviments per a poder comprar les accions del club a Peter Lim.

Totes estes circumstàncies afecten el rendiment en el camp. Els capitans estan preocupats i s’han reunit amb gran part de la cúpula directiva del club. El president Anil Murthy no ha estat present, perquè està en Singapur on es reunirà amb el màxim accionista del València CF.