La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els aficionats del València comencen a rebre l’abonament
,

Els aficionats del València comencen a rebre l’abonament

COMPARTIR
728-90

Després d’any i mig, el pròxim vint-i-tres d’octubre Mestalla podrà tornar a tindre el 100% de públic. La situació epidemiològica ha millorat de forma considerable i és per este motiu pel qual estem més prop que mai de tornar a la normalitat.

Ahir, el València va enviar un correu explicant que al llarg dels pròxims dies arribarien els abonaments als domicilis dels socis. Cal recordar que, fins ara, s’havia de pagar una entrada per a poder entrar a Mestalla.

Diversos aficionats ja han publicat a les seues xarxes socials que ja han rebut l’abonament, amb el qual podran entrar a Mestalla fins al final d’esta temporada.

En el correu enviat pel València CF s’explicava que si no havies rebut l’abonament dos dies abans del partit davant el Mallorca, podies descarregar-lo des d’un enllaç que havien facilitat en el missatge escrit. Per tant, si no has rebut l’abonament fins a eixa data, no patisques, ja que podràs entrar a Mestalla sense cap problema.

Detalls econòmics de l’abonament

D’altra banda, en la campanya d’abonaments el club només va cobrar la meitat de la temporada de l’abonament, perquè existia una gran incertesa sobre quan es podria entrar a Mestalla a veure al València. Com el 100% de l’aforament s’ha aprovat abans de la data que el club havia pensat, es cobrarà la part proporcional d’eixos partits. El cobrament serà a través del compte bancari el pròxim cinc de novembre.

Ja es pot disfrutar dins de Mestalla i tornar a viure el València com abans. Els aficionats ja estan adquirint els seus abonaments i ho mostren amb orgull des de les seues xarxes socials. Encara s’han de complir algunes mesures com l’ús de la mascareta, però el públic ja pot entrar en la seua totalitat.