La millor informació del ValènciaCF en valencià

El vestuari local de Mestalla s’anomenarà Españeta
,

El vestuari local de Mestalla s’anomenarà Españeta

COMPARTIR

728-90

Després de treballar durant 55 anys com a utiller al València, el club ja ha decidit com serà l’homenatge al il.lustríssim Bernardo España “Españeta”. Totes aquestes iniciatives començaran l’1 de novembre, Dia de Tots els Sants, que és el pròxim partit a Mestalla.

En primer lloc, el vestuari del València s’anomenarà “Vestuario Bernardo España ‘Españeta”, i a més a més, el club reservarà un seient del vestuari buit en el seu honor on figurarà una placa amb una imatge seua com a recordatori.

Per altra banda, la seua porta, la porta 12 de Mestalla, es decorarà en el seu honor amb el seu nom i imatgens seues. Per últim, al costat de la banqueta continuarà respetant-se l’espai que li pertenyia.

Hem de recordar que ademés de totes aquestes iniciatives la família d’Españeta té pendent acudir a Mestalla per depositar part de les seues cendres. Un homenatge que possiblement també es realitze l’1 de novembre. Un dia important i simbòlic per a tots els valencianistes. El dia que inmortalitzarem a Bernardo España “Españeta”.