La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF s’entrenarà la pròxima setmana en grups de 10
,

El VCF s’entrenarà la pròxima setmana en grups de 10

COMPARTIR

728-90

Els jugadors esperen la pròxima setmana deixar de sentir-se sols. A partir de demà iniciaran la fase 3 d’esta particular pretemporada, cosa que els permetrà entrenar-se en grups de 10, segons confirma el protocol del CSD i La Liga.

Ahir va concloure la primera setmana d’entrenaments després del confinament. Tots els equips estan complint els mateixos honoraris per a arribar en igualtat de condicions a l’inici de la competició.

Este dilluns, els jugadors continuaran anant a Paterna amb els seus cotxes particulars i amb les mateixes regles de seguretat per a evitar contagis. Però la gran diferència és que ja podran compartir alguns exercicis amb els companys.

El temps de les sessions ha anat augmentant al llarg de tota la setmana, començant amb sessions de 45 minuts i acabant amb entrenaments de més d’una hora. El cos tècnic també ha preparat exercicis específics per a cada jugador.

Els futbolistes van perdent la por a poc a poc de contagiar-se. Encara que està per veure que volen fer els clubs amb les concentracions.