La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF seguix en contacte amb Ceballos
,

El VCF seguix en contacte amb Ceballos

COMPARTIR

728-90

Amb la planificació de l’estructura per a la pròxima temporada, el València CF té molts noms damunt la taula per a reforçar l’equip.

César Sánchez i Celades saben que deuen assumir les decisions de Peter Lim pel que fa als fixatges, i ells deuen posar els noms i les opcions que hi han en el mercat.

Des de la suspensió de tot el futbol, la Direcció Esportiva i el cos tècnic no poden preparar moltes llistes ni eixir a veure partits de futbol.

Segons ha informat Héctor Gómez, hi ha molts jugadors al radar valencianista de cara a reforçar l’equip el pròxim curs, i un de les grans opcions és l’andalús Dani Ceballos. El passat mercat hivernal ja va rebre una cridada de Celades per a incorporar-se a l’equip a mitjan temporada.

Ceballos és petició expressa de Celades, ja que podria ser una alternativa a Parejo en el centre del camp. El jugador té contracte amb l’Arsenal fins a juny de 2021, però té la intenció d’eixir abans que expire el seu contracte. Però Arteta, no vol desfer-se d’ell tan fàcilment.

L’entitat valencianista ha tornat a contactar amb l’entorn del jugador. També se sap que el jugador té molt de mercat perquè no compta amb el lloc en el Reial Madrid. El Betis també s’ha clavat en la lluita pel jugador, però Celades porta la davantera en esta situació.

L’objectiu del jugador era arribar a Mestalla el passat hivern i tindre així opcions de jugar l’Eurocopa, la qual es disputaria este estiu. Però l’ajornament del torneig a l’estiu de 2021 li donaria un any de marge a Ceballos per a demostrar que té nivell per a ser internacional.