La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF renovarà a Koba
,

El VCF renovarà a Koba

COMPARTIR

728-90

El francés Koba va obrir el marcador davant l’Alcorcón després d’una gran jugada en solitari de Vallejo, qui va deixar al migcampista sol davant el porter rival per a fer el 0-1.

El jugador de 19 anys es va estrenar ahir com a golejador amb la samarreta del VCF. En el seu tercer partit com a titular amb el primer equip, ha aconseguit ja un gol.

El migcampista va arribar al conjunt de Mestalla en hivern del 2019 de la mà de Pablo Longoria i Mateu Alemany, qui s’encarregaren personalment de l’operació. Van aconseguir fitxar-lo del Lens i fer-li un contracte fins a juny de 2022.

Però segons avança Héctor Gómez, el francés té una sèrie d’opcions per a renovar amb l’entitat valencianista. El club té la capacitat d’activar i ampliar el seu contracte una vegada el jugador passe a tindre fitxa del primer equip, és a dir, si Koba passa a ser jugador del primer equip, el club té més i millors opcions per a poder ampliar-li el contracte.

En la situació contractual actual, el jugador francés té una clàusula inferior als 30 milions d’euros, cosa que també es revisaria amb les condicions del possible nou contracte.