La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF prepara la renovació de Koba i Jesús Vázquez
,

El VCF prepara la renovació de Koba i Jesús Vázquez

COMPARTIR

728-90

El VCF continua amb la seua política de renovar a les joves perles de l’Acadèmia, per posteriorment, poder traure més benefici econòmic amb les seues respectives vendes.

L’última perla de Paterna que va renovar va ser Yunus. El jugador anglo-americà va ampliar la seua vinculació amb l’entitat de Mestalla fins al 2026, ja que acabava contracte el juny de 2022.

Segons han apuntat a Factoria Paterna, el conjunt valencianista prepara per a les pròximes setmanes, les renovacions de Jesús Vázquez i de Koba Koindredi.

Ambdós acaben contracte en 2022

El lateral esquerre està cridat a ser el successor de Gayà al primer equip. El jugador valencianista ja ha sigut un fixe en la pretemporada del VCF, i Javi Gracia, el va gastar en la majoria dels amistosos.

Pel que fa a Koba, el francés també acaba contracte en l’any 2022 i ja ha gaudit d’algunes titularitats amb el primer equip. A més a més, ha marcat el seu primer gol com a professional en el VCF.

Tot apunta que ambdues perles de l’Acadèmia renoven fins a l’any 2025, perquè puguen entrar en dinàmica de primer equip i passen a formar part del mateix prompte.