El VCF deixa la porteria a zero per quart partit consecutiu

Per Josep Prats · 02 Febrer, 2020

El València CF va deixar en el partit d’ahir la seua porteria a zero per quart partit consecutiu davant el Celta, cosa que demostra la fortalesa defensiva del conjunt valencianista.

Tot açò va començar a un estadi mític del futbol espanyol, las Gaunas, on es va guanyar per 0-1 en el partit de setzens de Copa davant el Logronyés.

Va seguir amb el partidàs de la passada jornada de lliga a Mestalla davant el FC Barcelona on una vegada més, Jaume va mantindre no va haver d’entrar a arreplegar el baló del fons de la xarxa.

Amb el viatge al Regne de Lleó tampoc aconseguiren batre la porteria valencianista, esta vegada també amb Jaume defenent-la i parant els penals decisius després de l’empat a 0 al partit.

Per últim, el VCF es va comprar l’última víctima ahir a Mestalla, el Celta. Equip que tampoc va poder batre la porteria valencianista en els noranta minuts de partit, cosa que deixa a l’entitat valencianista classificat en zona Champions.