Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES

El VCF aconsegueix un triomf històric davant el Reial Madrid

Per Jorge Olmos · 08 Novembre, 2020

El València va aconseguir un triomf històric i vital davant el Reial Madrid (4-1). Històric per la forma, amb 3 penals a favor -primera volta que ocorre a la història en contra del Reial Madrid- i vital pel fons, ja que l’equip necessitava els tres punts per a agafar confiança i escapar de la zona perillosa de la taula.

El partit va començar amb igualtat per part dels dos equips, el València pressionava en camp contrari i aconseguia allunyar el Reial Madrid de la porta de Jaume, però no generava perill. Tan sols Gayá per banda esquerra va donar profunditat a l’atac valencianista al primer tram de partit.

Els de Zidane no sofrien i amb el pas dels minuts es van anar sentint còmodes i avançant metres, fins que en la primera aproximació Benzema va rebre sòl a la frontal i el seu tir va eixir desviat i va despistar Jaume que no va poder reaccionar.

Després del gol i quan feia la sensació que seria un partit més en el que el rival s’avançava i s’imposava sense a penes fer res, Gayá va provocar un penal de Lucas Vázquez i després de repetir-lo, Carlos Soler va posar l’empat al marcador. Els capitans volen alçar al València i no pararan fins a aconseguir-ho.

Amb l’empat, les forces es van igualar i al fil del descans en una acció de contraatac, Maxi va rebre i la seua centrada fou rebutjada per Varane cap a la porta de Courtois. Mitjançant Var, el segon va pujar al marcador i el VCF culminava la remuntada en la primera part.

Després del pas pels vestidors, la bogeria va esclatar al partit. Ni els més vells del poble ho recorden. Corria el minut 51 quan Marcelo va tirar a Maxi dins l’àrea i l’àrbitre va assenyalar el segon penal a favor del VCF, que va transformar Carlos Soler per a fer el tercer. Sang gelada d’un dels abanderats del València per a batre Courtois.

I no es va parar ahí. A penes 10 minuts després, en una mà clamorosa de Sergio Ramos i mitjançant Var, Gil Manzano va assenyalar el tercer penal contra el Reial Madrid. I ja saben, Carlos Soler, gol. El de Bonrepòs va marcar un hat trick de penal amb molta personalitat després d’errar el primer i va establir el 4-1 al marcador.

Amb la feina feta, els de Gracia es van dedicar a defendre l’avantatge i a intentar que no passara res al terreny de joc, i amb un Reial Madrid derrotat, ho van aconseguir. El final de partit va aplegar sense sobresalts i el VCF es va apuntar una victòria importantíssima i històrica per la forma en la qual es va aconseguir.