La millor informació del ValènciaCF en valencià

El “valor” del València
,

El “valor” del València

COMPARTIR

728-90

De segur que tots coincidirem en l’opinió de que no sabem a què espera Amazon Prime per a realitzar un documental del València. El nostre club es devalua, comença a ser insostenible a nivell econòmic però també a nivell institucional. Per València han passat presidents realment roïns, però cap ha intentat arrancar les arrels d’un club centenari.

Perquè el valor del València està per damunt de xifres econòmiques, càrrecs ocupats per incompetents o jugadors que no volen estar. Per a continuar en este club fa falta això mateix del que estàvem parlant: valor.

Valor per a lluitar en el camp independetment del que passe fora d’este. Valor per a, com aficionats, expressar el nostre inconformisme amb aquesta situació. I valor per a, en estos temps tan complicats per al nostre club, continuar presumint-lo als nostres menuts, que són el nostre futur.

Res és per a sempre. Meriton se n’anirà, s’acabarà, i deixarà darrere unes conseqüències, però de nosaltres depén la gravetat d’estes. Depén dels aficionats, dels que continuarem formant part del club estiga qui estiga representant-nos. Perquè al final el nostre club és això mateix: valor. El València Club de Fútbol és part de la nostra història, i este és un aspecte que tenim que valorar.