La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Valladolid vol més diners per Marcos André
,

El Valladolid vol més diners per Marcos André

COMPARTIR

728-90

Semblava tancat, però no ho està. Falten detalls per a començar a nomenar a Marcos André amb la camiseta del València CF. Uns detalls que sembla que es resoldran, però ningú és capaç de confirmar amb rotunditat que Marcos André jugara a Mestalla la pròxima temporada.

El director esportiu dels val·lisoletans, Fran Sánchez, és la persona que més problemes està posant a l’eixida del brasiler, ja que li considera un jugador clau per a aconseguir l’anhelat ascens.

Segons informa Norte de Castilla, és ell i no el president del club, Ronaldo, el que considera que el València CF ha de pujar més la seua última oferta perquè el jugador vista de valencianista la temporada que ve

Recordem que, després de la reunió de l’agent de Marcos André el divendres en les oficines del València CF, el propi club de Mestalla va pujar la seua última oferta (8 milions d’euros), quantitat més que considerable per a fitxar el futbolista.

No obstant això, des de Valladolid es transmet que el València CF haurà de pujar fins pràcticament els 9 milions d’euros per a tancar l’operació o, per contra, també podria afegir una sèrie de primes accessibles per a acabar sumant aqueixa quantitat de diners en el futur, tal i com informa Plaza Deportiva.

Malgrat les dificultats que està posant el Valladolid i el problema amb la fitxa de Kang In, totes les parts creuen que l’acord s’acabarà materialitzant en les pròximes hores.