La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol renovar a Racic fins a 2024
,

El València vol renovar a Racic fins a 2024

COMPARTIR

728-90

El València està interessat a blindar a un dels jugadors de la plantilla amb més futur. Després de la bona pretemporada realitzada i el gran partit davant el Llevant, Uros Racic s’ha convertit en un jugador molt valorat pel club.

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el Club de la Capital del Túria té la intenció de renovar al futbolista balcànic ampliant el seu contracte fins al trenta de juny de l’any 2024.

El jugador està obert a la renovació, perquè va ser el València CF l’equip que va apostar per ell quan el futbolista jugava a l’Estrela Roja. Cal recordar la dificultat que tenen els jugadors d’eixir d’eixos equips, perquè no juguen en una lliga tan vistosa com podria ser la Lliga Santander.

EQUIPS IMPORTANTS S’INTERESSEN PER RACIC

L’última temporada d’Uros Racic en el Famalicao tampoc ha passat desapercebuda per part dels grans equips europeus, que estan encantats pel seu físic i forma de jugar a futbol.

El Manchester United ja s’ha interessat pel jugador i ha contactat amb el seu entorn. Encara no existeix cap oferta, però els “red devils” veuen en Uros Racic el substitut perfecte de Nemanja Matic.

Haurem d’esperar per a veure si el València aconsegueix renovar a un futbolista amb molt de futur i que estaria encantat de continuar en l’equip de la Capital del Túria.

SHEIN Many GEO's