La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València, únic equip sense victòries a domicili en 2020
,

El València, únic equip sense victòries a domicili en 2020

COMPARTIR

728-90

Per tots és sabut que, des de la destitució de Marcelino a la tercera jornada de l’anterior campanya, el València ha perdut molta competitivitat al terreny de joc. Sobretot a domicili, on les dades el situen com a un dels pitjors equips de tota la competició.

Segons ha informat Pedro Martín, de la Cadena Cope, el València no guanya fora de casa des de Desembre del 2019 i és l’únic equip de tota la primera divisió que no ha sumat 3 punts lluny del seu estadi en l’any 2020.

A més, aquesta dada suposa superar una estadística negativa vigent des de l’any 2005. Molt han de canviar les coses a la gespa i, sobretot, als despatxos per aconseguir refer-se d’aquesta ratxa negativa que travessa el conjunt valencià.

D’altra banda, a aquesta situació se li suma que des de la prohibició de l’entrada d’aficionats als estadis el conjunt blanc-i-negre s’ha mostrat més feble a Mestalla, que fins a aqueix moment era un fortí inexpugnable per als rivals.

Amb tot açò, és qüestionable l’objectiu que se li ha d’exigir als de Gracia ja que amb els números en la mà, des del confinament, és equip de salvació i poc més. Més encara quan han hagut eixides de pesos pesants i cap fitxatge. La pilota està en el terrat de Meriton, que hauria de reaccionar encara que siga un mínim perquè la temporada no es faça eterna per als aficionats valencianistes.