La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València treballa amb la mirada posada en el dissabte
,

El València treballa amb la mirada posada en el dissabte

COMPARTIR
728-90

No hi ha temps per a lamentacions. Després de la dura derrota davant el Sevilla, el València ha eixit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el complicat partit del pròxim dissabte davant l’Athlètic Club de Bilbao de Marcelino García Toral.

Jason treballa amb els suplents

Com és habitual el dia posterior a un partit, els titulars han treballat en el gimnàs per a recuperar-se de l’esforç i poder arribar correctament al partit del dissabte. Segons ha informat Onda Esportiva València, l’únic jugador que no ha fet treball de titular ha sigut Jason Remeseiro. El futbolista gallec ha eixit al camp amb la resta de suplents i ha fet l’entrenament indicat per a esta part de la plantilla.

Àlex Blanco i Piccini entrenen amb el grup

D’altra banda, els jugadors que han tornat a treballar amb el grup han sigut Cristiano Piccini i Àlex Blanco. Pel que respecta a Piccini, el futbolista italià encara no ha aconseguit recuperar-se plenament de la seua lesió al genoll. De fet, Piccini està entrenant-se amb un embenatge per a protegir la zona afectada. Quant a Àlex Blanco, el futbolista es va caure ahir de la convocatòria per decisió tècnica. Hui està entrenant amb normalitat i haurem d’estar pendents si compta per a José Bordalás.

Els futbolistes lesionats continuen recuperant-se

A més, no s’han exercitat els futbolistes lesionats: Carlos Soler, Thierry Correia i José Gayà. Els jugadors encara estan recuperant-se de les seues lesions i tenen molt complicat arribar al partit de la pròxima setmana davant el Cadis. Per tant, el més probable és que puguen estar disponibles per a després de l’atur de seleccions, el qual es produirà en el mes d’octubre.

Cheryshev entrena en solitari

Segons ha informat Ràdio Marca València, Denis Cheryshev ha eixit a entrenar en solitari. El futbolista rus està recuperant-se de l’esquinç que va sofrir al genoll i ja es troba en la recta final de la lesió. Cheryshev ha treballat amb un readaptador per a poder tornar tan prompte com siga possible als terrenys de joc.