La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València traspassa Maksimovic al Getafe
,

El València traspassa Maksimovic al Getafe

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

Maksimovic se’n va al Getafe, a jugar a les ordres de Bordalàs. Un dia després de ser presentant el jugador Daniel Wass, un nou fitxatge per al mig del camp, amb la camiseta valencianista, Nemanja Maksimovic pareix tindre tot fet amb el conjunt madrileny i podria ser oficial en les pròximes hores. El serbi volia disfrutar de minuts, i el club de Mestalla té un overbooking en la posició de mig centre. Les dos parts sabien que la millor solució era deixar eixir Maksimovic.

I així serà, ara bé, no serà amb una cessió i el València aconseguix un traspàs d’entre cinc i sis milions d’euros i es guardarà una opció de recompra. El club de Mestalla confia en el jugador serbi, sap del seu potencial i per això ha decidit guardar una possibilitat per a la seua tornada a Mestalla. Però a la vegada, aconseguix uns cinc milions que poden vindre molt bé per al pressupost de traspassos. Una operació de molt de mèrit tenint en compte que vingué a cost zero al València.

Maksimovic no ha disfrutat de molts minuts enguany en el València, però deixa un bon sabor de boca en tots els estaments del club. Un bon xic, treballador, i que sempre ho ha donat tot quan ha tingut una oportunitat fins a convertir-se en un jugador estimat per l’afició valencianista.