La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tornarà als entrenaments demà
,

El València tornarà als entrenaments demà

COMPARTIR

728-90

Després de l’empat a zero en el Nuevo Mirandilla davant el Cadis, el València ha arribat a l’atur de seleccions en l’octava posició, a un punt d’Europa League i a dos punts de la Champions. El pròxim partit del club de la Capital del Túria serà davant el FC Barcelona en el Camp Nou. No obstant això, este partit no es produirà en esta setmana, ja que es celebrarà l’atur de seleccions corresponent per a disputar els partits de classificació per a Qatar 2022.

La plantilla del València descansarà hui

Com encara queden dos setmanes per al partit, José Bordalás ha pres la decisió de donar el dia lliure a la plantilla. Per tant, els jugadors del València que no han sigut convocats per les seues seleccions es presentaran demà a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar-se amb calma per als següents compromisos.

Pendents de l’evolució dels jugadors lesionats

Al llarg de la setmana, haurem d’estar pendents de quatre futbolistes: Thierry Rendall, Carlos Soler, José Gayà i Denis Cheryshev. Els quatre jugadors tenen com a objectiu arribar al partit davant el FC Barcelona el pròxim dèsset d’octubre.

Segons els terminis de les seues respectives lesions, els quatre futbolistes del València afectats no haurien de tindre cap problema en arribar a esta data. Per això, al llarg de la setmana veurem si poden entrenar amb la resta del grup o si pel contrari, encara han de treballar en solitari.

La idea de Bordalás és clara. Els quatre jugadors s´on titulars per a l’entrenador alacantí i vol comptar en ells per als següents compromisos. Després de dos punts de dotze possibles, este atur arriba en el millor moment possible per al València, ja que pot recuperar als seus jugadors claus i analitzar els errors que han tingut en les últimes jornades.