La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tornarà a l’estil Lim la temporada que ve
,

El València tornarà a l’estil Lim la temporada que ve

COMPARTIR

728-90

El València afrontarà el pròxim mercat de fixatges amb la filosofia que ha caracteritzat a Meriton tots estos anys. La idea principal del club és vendre per a poder créixer de manera sostenible.

Segons ha informat Marca, les claus en les quals Lim vol consolidar el seu projecte es basen a una línia d’actuació molt marcada. L’objectiu del club és no pagar grans quantitats en fixatges i la seua intenció és contractar jugadors que el seu preu de venda estiga entorn de sis o huit milions d’euros.

Una altra característica que sempre ha estat present en Meriton és la venda de jugadors, és a dir, no hi ha gens de por a que els pilars de la plantilla abandonen l’entitat. Com ja va passar amb jugadors com Alcácer, Otamendi o André Gomes, el club estudiarà ofertes per jugadors importants que tinguen mercat. Rodrigo, Ferran Torres o Kondogbia són els principals jugadors que tenen ofertes i podrien fer les maletes a altre equip.

A més, Meriton no valora l’oportunitat de fitxar a jugadors que tinguen una elevada edat. La filosofia del club és incorporar jugadors joves amb la finalitat de què es revaloren i puguen ser venuts en un futur per un preu major.

Per a finalitzar, el club vol consolidar el seu projecte de cantera. Confia en el fet que els jugadors de l’Acadèmia del València debuten i es consoliden amb el primer equip. La idea és que els jugadors de les categories inferiors tinguen com referència a futbolistes de la casa com Carlos Soler i Jose Luis Gayà.