Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

El València torna a la senda del triomf

Per Jorge Olmos · 29 Febrer, 2020

El València afrontava un important duel davant el Betis amb l’objectiu de retornar a la senda de la victòria, donar tranquil·litat i a més agafar confiança abans de la tornada dels octaus de la lliga de campions.

El conjunt de Celades ha fet un bon inici de partit, dominant el joc i protagonitzant les primeres aproximacions del partit. Gayà ha sigut protagonista de les dos ocasions més clares a la primera part, amb un llarguer i una bona parada de Joel.

Però l’efervescència de l’inici ha durat poc i el ritme ha anat disminuint, tant que el Betis ha igualat el domini i ha exigit a Cillessen -que tornava a la titularitat- amb una falta perillosa de Joaquín. Cap al final de la primera part Mestalla s’ha pronunciat contra la propietat i Maxi s’ha lesionat en una acció fortuïta.

Després del pas pels vestidors, Guedes hi ha substituït l’uruguaià i al minut 60 Gameiro s’ha fet espai a la frontal de l’àrea i ha connectat un potent tir ajustat al pal de Joel que res ha pogut fer per evitar l’1-0. Després del gol el conjunt verd-i-blanc hi ha avançat línies i ha posat en perill l’avantatge valencià.

Tant és així que després d’una indecisió de Cillessen a pilota parada, Edgar ha perdonat a porta buida el que podria haver sigut l’empat. Celades ha refrescat l’equip amb l’entrada de Cheryshev per Gameiro, buscant la velocitat del rus i donant descans a l’únic davanter sa de la plantilla.

El València ha tingut alguna opció d’ampliar distàncies però no ha sigut fins al minut 90 quan Parejo ha sentenciat el duel amb tir creuat, el Betis hi ha retallat distàncies al 93 però ja no hi havia temps per a més. El València es retroba amb el triomf i ja pensa en el duel de tornada davant l’Atalanta.