La millor informació del ValènciaCF en valencià

Segon intent per Harry Winks
,

Segon intent per Harry Winks

COMPARTIR

728-90

El mercat de fitxatges va començar la primera setmana de gener i el València té la intenció de reforçar-se per a poder allunyar-se de forma definitiva de les posicions de descens a la Lliga SmartBank. Per això, el València s’està movent per a aconseguir les cessions d’un central i d’un migcampista.

Pel que respecta al migcampista, el periodista Guillem Balague ha informat que el València ha realitzat una segona oferta pel jugador anglés del Tottenham, Harry Winks. En esta nova oferta, el València deia que es feia càrrec de tot el salari del futbolista, el qual són uns tres milions d’euros, però no vol pagar per la cessió.

La postura del president del Tottenham és molt clara. Com ja va informar el periodista del diari AS, Nacho Sanchís, l’equip anglés vol que el València pague una quantitat de diners per la cessió de Winks. Pel que respecta a Peter Lim, la idea del màxim accionista del València és no pagar res per cap futbolista. D’esta manera només poden arribar futbolistes cedits sense cap cost i jugadors que, ara mateix, estiguen sense equip.

El València té clar que ha de reforçar-se si vol guanyar més partits com el d’ahir. Per això, les incorporacions d’un central i un migcampista són obligatòries. Pel que fa a Harry Winks, el jugador anglés vol eixir del Tottenham, perquè no té espai i vol tindre una oportunitat de poder anar convocat a l’Eurocopa que es disputarà en el mes de juny.