La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València té opcions de renovar a Kang In Lee
,

El València té opcions de renovar a Kang In Lee

COMPARTIR

728-90

Kang In Lee ha sigut el principal protagonista d’este cap de setmana. El futbolista sud-coreà va ser clau en la victòria del València el passat dissabte davant el Celta de Vigo, ja que es va inventar una magnífica assistència per a Manu Vallejo en la jugada del gol. El seu talent és un fet i la seua qualitat tècnica està destacant per damunt de la resta dels seus companys.

KANG IN LEE VOL JUGAR I SENTIR-SE IMPORTANT

Des del club són conscients que tenen una joia, però que la seua continuïtat en l’entitat valenciana és prou complicada. El passat estiu, tot feia indicar que Kang In Lee anava a renovar fins a l’any 2025 amb el València CF. El jugador sud-coreà té molt clares les seues intencions.

Kang In no vol més diners, ni ser capità. L’únic que vol és poder jugar amb regularitat i créixer com a futbolista per a poder millorar el seu nivell. Durant les dos primeres jornades, Kang In va ser titular i tot feia indicar que renovaria el seu contracte.

KANG IN LEE VA DEMANAR ABANDONAR EL VALÈNCIA CF

No obstant això, la situació es va trencar i Kang In va perdre molt de protagonisme en les alineacions de Javi Gracia. Este motiu va enfadar a Kang In, el qual va notificar al club el passat mes de gener que no volia renovar el seu contracte amb el València CF. Kang In Lee acaba contracte en juny de 2022 i si no renova es podria tornar a repetir un altre cas com el de Ferran Torres.

EL VALÈNCIA ENCARA POT RENOVAR A KANG IN

No obstant això, en el partit davant el Celta va canviar una cosa. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València encara és a temps de poder renovar a Kang In Lee. El futbolista sud-coreà va ser clau en la victòria del València i va estar molt feliç quan va finalitzar el partit. De fet, és evident que la seua implicació és màxima per com va celebrar el gol de Manu Vallejo.

Kang In l’únic que vol és jugar a futbol. Per este motiu, si el jugador és titular d’ací a final de temporada i se sent important, podria renovar el seu contracte amb el València CF. No obstant això, el club de la Capital del Túria és conscient que la situació és prou delicada i si, d’ací al final de lliga, Kang In no és titular podria abandonar el club este mateix estiu.