La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València té fins a les 12 per a presentar recurs a la denegació de la pròrroga de l’ATE
,

El València té fins a les 12 per a presentar recurs a la denegació de la pròrroga de l’ATE

COMPARTIR
728-90

La primera setmana de setembre, la conselleria va rebutjar la pròrroga de l’ATE del nou Mestalla, declarant que no procedia la seua resolució. En aquell moment es creia que amb els ingressos de CVC i amb quatre anys per davant, encara li quedava marge de maniobra al València, però la realitat dista molt d’això. A partir d’ací, el València tenia 1 mes per a presentar un recurs contra el rebuig de la pròrroga.

Segons ha informat Tribuna Esportiva, al migdia encara el València no havia presentat res a les entitats públiques. Com s’ha informat en aquest programa, això no vol dir que no ho vagen a fer al llarg del dia. El València va presentar en l’últim dia del termini el pla per a la construcció del pavelló de Benicalap.

En el cas en el que el València finalment es decidisca per no presentar el document, únicament li quedarà oberta la via legal per a fer-ho ja que s’havien esgotat totes les opcions a través de la Generalitat.

No obstant això, també hi ha l’opció que el València present un projecte nou i diferent, explicant terminis i avals.

Siga com siga, el València no ha de tardar molt a decidir si el Nou Mestalla es troba dins dels plans de Meriton i quin percentatge de la partida d’infraestructures s’utilitzarà per a l’estadi.