La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa per un central de l’Atlètic de Madrid
,

El València s’interessa per un central de l’Atlètic de Madrid

COMPARTIR

728-90

Encara queden nou jornades per a la finalització de la temporada, però el València ja comença a sondejar el mercat per a trobar opcions assequibles. De fet, la idea del club és construir una plantilla barata, però que puga aconseguir l’objectiu de finalitzar la lliga en posicions que donen accés a l’Europa League.

Per això, la secretaria tècnica del València està buscant futbolistes que complisques estes característiques econòmiques i futbolístiques. Segons ha informat Ràdio Marca València, el València s’ha interessat pel central argentí de l’Atlètic de Madrid, Nehuen Pérez. El futbolista argentí està cedit en el Granada i amb només vint anys és un jugador amb un gran futur al davant.

El València ja va intentar la cessió de Nehuen Pérez en hivern

Com el Granada és un equip en el qual els seus dos centrals són quasi indiscutibles, Nehuen Pérez no ha pogut gaudir de totes les oportunitats que li hauria agradat. No obstant això, com l’equip andalús juga en tres competicions diferents, Nehuen ha pogut disputar un total díhuit partits esta temporada.

Però l’Atlètic de Madrid vol que el seu futbolista jugue més. Per este motiu, el València ja va estar prop d’aconseguir a Nehuen Pérez el passat mercat de fitxatges. L’equip del Cholo Simeone volia l’eixida del central argentí del Granada per la falta de minuts. El València va estar pendent de la situació i va intentar la seua cessió. Finalment, no varen aconseguir arribar a un acord i Nehuen es va quedar en el Granada.

El València prepara canvis en la defensa

D’altra banda, que el València estiga interessat en un central demostra que l’equip de la Capital del Túria té present una revolució en eixa posició. A conseqüència de la falta de minuts, tot fa indicar que Francisco Ferro tornarà al Benfica a final de temporada. El central portugués no entén per què el València es va interessar tant en ell, quan només ha disputat un partit des de la seua arribada a la Capital del Túria.

Un altre futbolista que també podria abandonar el València CF és Eliaquim Mangala. El central francés està més temps lesionat que disponible i només ha pogut participar en cinc partits esta temporada. Mangala va arribar de forma gratuïta i les seues lesions han provocat que el seu segon pas per València haja sigut insuficient.