La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa per David Timor
,

El València s’interessa per David Timor

COMPARTIR

728-90

La recerca per trobar a un jugador del centre del camp a València no s’acaba. La direcció esportiva continua treballant sense descans per signar un jugador que aprove Peter Lim, i a esta eterna llista de jugadors que al final s’esfumen hem d’afegir un nom, ja que segons Radio Esport València, el València ha preguntat per David Timor.

Amb passat valencianista

El seu passat valencianista pot ser un argument sòlid per convèncer al jugador del Getafe, que no està vivint la seua millor etapa al club. La relació dels últims anys entre el conjunt blanquinegre i el ‘Geta’ fa presagiar que les negociacions no seran gens fàcils, més encara quan este any pareix que són rivals directes, però el València vol intentar-ho.

El Cadis, també a la pugna

L’equip de Javi Gracia no és l’únic que s’ha interessat en David Timor. Dins de la Lliga, també el Cadis ha preguntat pel jugador, que encaixa perfectament a l’estil de joc d’Álvaro Cervera. D’esta manera, Timor s’uneix a Winks, Omar Mascarell, Radoja, Eriksen… com a jugador que el València ha mostrat el seu interés, falta que l’interés es faça realitat.