La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València segueix buscant lateral dret
,

El València segueix buscant lateral dret

COMPARTIR

728-90

El València CF ja sabia de la dificultat de dur a terme la incorporació de Joao Cancelo en aquesta finestra de fitxatges. És per això que ara, segons publica Carlos Bosch a Superdeporte, el club del Túria ja està buscant un altre lateral dret per a suplir les carències que pot hi tenir. Els objectius els començaran a conéixer en els pròxims dies, ja que, de moment, el València encara no en té cap clarament definit.

El que fou lateral dret del València CF des de 2014 fins a 2017, Joao Cancelo, no tornarà a vestir la samarreta blanc-i-negra, almenys en aquesta temporada. Tal com va informar Radio Valencia Ser el passat dia 3 de gener, fonts oficials del Manchester City els va confirmar que els anglesos no es plantegen la seua sortida en aquest mercat d’hivern. De cap de les dues maneres, ni traspassat ni cedit.

Davant les xicotetes carències que mostra Wass com que no ocupa la seua posició natural, i la lesió de Piccini, noms com els d’Álvaro Odriozola o Alessandro Florenzi, que aparegueren en escena fa unes setmanes, tornen a tenir opcions per a convertir-se en nou jugador valencianista.