La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València reforça el juvenil amb Bashiru Mohammed
,

El València reforça el juvenil amb Bashiru Mohammed

Foto: caesarobriga.com
COMPARTIR

728-90

El València ha realitzat el primer fitxatge de gener, però no on es pressupossava. El club blanquinegre ha firmat a Bashiru Mohammed per al Juvenil A de Miguel Ángel Angulo per tal de reforçar un equip que ara mateix no està complint amb les expectatives, i que per això no ha desaprofitat l’oportunitat de signar a un jugador que està en boca de tots.

Bashiru Mohammed és un jugador procedent del Talavera de la Reina, equip que també milita a la Divisió d’Honor Juvenil, que ha marcat 14 gols en 9 partits, és a dir, una autèntica barbaritat. Esta capacitat de fer gols, unida a la carència que té este any el juvenil del València a la davantera, el converteix en un fitxatge espectacular per al juvenil.

El Talavera de la Reina al seu compte oficial de Twitter ha realitzat un comunicat acomiadant-se del jove jugador. En este comunicat el Talavera explica que entenen que si un equip de Primera Divisió crida a un dels seus jugadors, el més normal és deixar-lo eixir perquè tinga més possibilitats de triomfar al futbol professional.

El comunicat és el següent: