La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pregunta per Torreira
,

El València pregunta per Torreira

COMPARTIR

728-90

L’apartat esportiu del València està decidit a trobar un jugador defensiu que li done descans a Racic. Tots sabem que al final la decisió depén de l’OK del màxim accionista, però des de la direcció esportiva es continua preguntant i el nom que ha eixit hui, segons el diari As, és Lucas Torreira.

Torreira necessita minuts

El jugador uruguaià arribà a l’Atleti en forma de cessió, i a l’Arsenal no li agrada que no estiga jugant quasi. L’equip londinense el va cedir amb la intenció que tornara a tindre ritme de competició, però fer-se un lloc a l’onze de Diego Pablo Simeone és complicadíssim, és per això que l’Arsenal busca un nou equip per a Torreira.

Interés des d’Itàlia

L’interés més fort ha aplegat des d’Itàlia. Fins a 3 equips: Fiorentina, Lazio i Torino han preguntat per la situació actual de Torreira, i a estos equips han d’afegir-se dos clubs espanyols: València i Sevilla. En el cas del Sevilla, Monchi sempre ha tractat de tancar el seu fitxatge, ja que el seu perfil encaixa en el joc del conjunt de Julen Lopetegui.

Primers contactes amb Edu Gaspar

D’altra banda, els contactes del València s’han donat amb l’Arsenal. El conjunt blanquinegre s’ha posat en contacte amb Edu Gaspar, ex jugador del València i actualment responsable esportiu de l’Arsenal, però de moment no hi ha més que contactes. El València continua buscant al jugador que reforce el centre del camp, i una opció és Lucas Torreira.