La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pot destinar 100 milions de CVC a acabar el Nou Mestalla
,

El València pot destinar 100 milions de CVC a acabar el Nou Mestalla

COMPARTIR
728-90

L’acord amb CVC va ser tan polèmic per a La Lliga com satisfactori per al València. Gràcies a esta injecció de capital el conjunt blanquinegre va realitzar algunes incorporacions al mercat d’estiu, com va ser la de Marcos André o Foulquier, però estos diners, a banda de per a realitzar fitxatges també s’ha d’utilitzar per a obres públiques.

Nou Mestalla i poliesportiu

Esta imposició és ideal també per al València. Meriton Holdings té pendent la finalització del Nou Mestalla i el poliesportiu de Benicalap, un compromís que va adquirir amb la compra del club i pel qual de moment no ha realitzat cap moviment. Ara, amb CVC, fa la impressió que ho tenen millor que mai per a començar.

100 milions de CVC

Hui, a Ser Deportivos Valencia ha estat Óscar Mayo, el director general executiu de La Lliga, i ha confirmat este secret a veus. Segons el mateix director general el València pot destinar un 85% de l’acord amb CVC a les obres del Nou Mestalla i el poliesportiu de Benicalap. Un percentatge que equival a uns 100 milions d’euros.

Finalitzar estes obres té un valor total de 120-130 milions, per tant, amb una injecció de capital seria suficient perquè Meriton s’eliminara este maldecap definitivament. No obstant això, de moment no es coneix cap moviment del grup singapurés, que prompte tindrà els diners al seu poder. Falta saber què faran amb ells.