ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València perd l’invicte contra el Saragossa (0-2)

Per Gerard Gálvez · 28 Juliol, 2021

El València perd en el seu quart partit de pretemporada. L’equip de Bordalás no va donar les mateixes sensacions que en els partits anteriors i no va ser capaç de generar cap ocasió de perill a un Saragossa que va saber mantindre l’avantatge sense patir massa. Al València li fan falta fitxatges al més prompte possible. Dos setmanes queden perquè comence la lliga.

Va saltar el València al Pinatar Arena amb el primer equipament, pantalons blancs i amb una alineació que encara s’allunya (encara que tampoc molt) del que podria ser l’11 inicial enfront del Getafe en la primera jornada de lliga. El València va començar amb l’estil Bordalás, pressionant dalt i tractant de robar prop de l’àrea rival.

Mala imatge en la primera part

Amb el pas dels minuts es va anar equilibrant l’enfrontament i el Zaragoza avisava a l’eixida d’un córner, on Cristian Rivero va haver de realitzar una doble parada de mèrit.

Minuts més tard, en el 19, una combinació per la dreta del Saragossa va acabar amb gol de Narváez. El davanter superava a Rivero i avançava al Saragossa en el marcador.

Just abans del descans, en una altra jugada per la banda dreta del Saragossa, arribava el segon tant del conjunt aragonés. Una passada arrere des de la línia de fons va ser rematat per Fran Gámez, qui va posar el 0-2. La cara de Bordalás mostrava preocupació i malestar amb el joc de l’equip.

Rotacions

En la segona meitat van eixir Correia i Alderete per Javi Guerra i Joseda, quedant-se un equip que podria semblar-se al titular en lliga. Amb el pas dels minuts, Fran Pérez, Diego López, Burlamaqui, Jesús Vázquez, Sobrino i Manu Vallejo van anar saltant al terreny de joc per a seguir amb la preparació de la temporada.

Mentrestant, el marcador continuava assenyalant la derrota del València, en un partit on l’equip no arribava a la porteria rival i el Saragossa mantenia la victòria sense sofrir massa. El València era incapaç de generar futbol.

Primera derrota de la pretemporada

Amb aquest partit, el València de Bordalás coneix, per primera vegada, el sabor amarg de la derrota. És un partit de pretemporada, però les sensacions són que a Bordalás li falten diversos fitxatges per a tindre una plantilla que competisca en lliga. El club té una mica més de dues setmanes abans que arranque la competició local.