La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Valjent per a la defensa
,

El València pensa en Valjent per a la defensa

COMPARTIR

728-90

La posició de central sofrirà un gran canvi en el València. Dels quatres defensors que van començar la temporada passada, pareix que només continuarà Gabriel Paulista o, potser, Mouctar Diakhaby.

Per això, el València s’ha llançat al mercat a la recerca d’un central que ajude a Javi Gracia a rebre menys gols que la passada temporada. Segons ha informat Superdeporte, el València ha preguntat per la situació i predisposició del central del Mallorca, Martin Valjent. El defensor de vint-i-quatre anys té contracte fins a 2022.

UNA GRAN OPORTUNITAT DE MERCAT

La clàusula de Valjent era de vint-i-cinc milions d’euros. No obstant això, quan l’equip va baixar a segona divisió, la clàusula del central s’ha reduït a quinze milions. El València és conscient que el Mallorca no demanarà la clàusula pel jugador i podria negociar la seua eixida per un preu al voltant dels sis o els huit milions d’euros.

Valjent ja va sonar per al València quan es va lesionar Ezequiel Garay, però el Mallorca no volia desprendre’s del seu millor central quan s’estava jugant la permanència en la Lliga Santander.

El central eslovac va ser el millor central de la lliga SmartBank la passada temporada i esta ha sigut dels millors jugadors del Mallorca. De fet, el seu entrenador, Vicente Moreno, l’ha posat de titular 36 partits de 38 possibles. Per tant, Valjent ja sap el que suposa jugar en primera divisió.

Les seues condicions físiques, 1,87 de llargària, pressuposen que és un central que va bé per damunt. La principal mancança que té Valjent és la velocitat, però sempre intenta corregir-la amb una fantàstica col·locació. El València té alguns centrals a la llista, però podria aprofitar esta oportunitat de mercat i incorporar a un jugador que ja s’ha assentat en la lliga i ha demostrat les seues capacitats futbolístiques.