La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Marc Roca per al migcamp
,

El València pensa en Marc Roca per al migcamp

COMPARTIR

728-90

El mercat de fitxatges ha començat i sonen molts noms per a arribar al València. L’equip de la Capital del Túria vol un migcampista i un central. Ara mateix, l’opció més prioritària per al club és la del migcampista. Per això, el València està preguntant a molts equips que tenen la intenció de deixar cedits a alguns dels seus jugadors.

En esta ocasió, segons ha informat El Transistor, el València està intentant la cessió de Marc Roca fins a final de temporada. El migcampista català va fitxar pel Bayern de Múnich el passat mercat procedent de l’Espanyol. No obstant això, l’actuació de Marc Roca en l’equip alemany ha passat desapercebuda i només ha pogut disputar un total de dos-cents seixanta-sis minuts.

La competència en l’actual campió d’Europa és brutal i és molt complicat aconseguir un lloc en l’equip. Migcampistes com Leon Goretztka, Joshua Kimmich o Corentin Tolisso acumulen la majoria dels minuts. Però també estan en plantilla grans jugadors com Javi Martínez o el jove Jamal Musiala. Per això, la situació és molt complicada per a Marc Roca i el jugador no veuria mal eixir del Bayern per a jugar més minuts.

Per la seua part, la premissa del València és molt clara, cessions sense cap opció de compra i sense pagar cap per la cessió. En estes condicions, és molt complicat aconseguir acordar cap fitxatge, perquè tots els clubs volen ingressar diners. El València haurà de ser intel·ligent si vol incorporar a un jugador com Marc Roca d’ací a final de temporada.