La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Kuzyaev per al mig camp
,

El València pensa en Kuzyaev per al mig camp

COMPARTIR

728-90

El València vol que la renovació al mig camp siga total. El club estarà pendent al mercat i escoltarà ofertes per Parejo, Geoffrey Kondogia i Francis Coquelin. Per tant, s’espera que nous jugadors ocupen eixes places la pròxima temporada.

Segons ha informat el diari francés l’Equipe, el València estaria interessat en incorporar al migcampista rus, Daler Kuzyaev. El migcampista de vint-i-set anys ha finalitzat el seu contracte amb el Zenit i ara pot negociar amb el club que ell preferisca.

UN MIGCAMPISTA AMB MOLTA EXPERIÈNCIA

Daler Kuzyaev és un migcampista creador, adoptaria el mateix rol que Dani Parejo. Ha sigut un jugador molt important en l’esquema de l’equip rus, en el qual ha disputat vint-i-huit partits esta temporada i ha anotat un gol a la copa de Rússia.

El València vol aprofitar l’oportunitat de mercat i fitxar a un jugador amb experiència en competicions europees. A més, com la situació econòmica del club no és la millor, un fixatge a cost zero és una de les millors opcions que maneja el València hui dia.

No obstant això, el València s’ha de moure amb velocitat si vol incorporar al migcampista, perquè altres equips europeus com l’Olimpique de Marsella i el Hoffenheim estan pendents de la situació del futbolista. Per això, l’equip de la Capital del Túria haurà de fer un esforç si vol fitxar a Daler Kuzyaev.