La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pagaria per la cessió de Winks si ix un altre futbolista
,

El València pagaria per la cessió de Winks si ix un altre futbolista

COMPARTIR

728-90

El València té clar que vol reforçar el migcamp per a lluitar per a eixir de les zones de perill i no sofrir a final de temporada. L’equip de la Capital del Túria s’ha fixat en Harry Winks, migcampista anglés del Tottenham, que no està tenint moltes oportunitats amb José Mourinho. El futbolista vol estar en la llista d’Anglaterra per a l’Eurocopa que es disputarà en juny. Per això, està pressionant per a poder vindre al València CF.

El principal problema és la negociació. El president del Tottenham només acceptaria l’eixida de Winks si el València CF decideix pagar per la cessió. Segons ha informat el periodista del Diari AS, Nacho Sanchís, el València pagaria la cessió per Winks, sempre que isca un altre futbolista de la plantilla per a alliberar massa salarial.

Des del València estan a l’espera de veure si finalment Rubén Sobrino ix del club i si arriba alguna oferta per Eliaquim Mangala. Mentrestant, el club també treballa en altres futbolistes per si l’opció de Harry Winks es complica.

De moment, el club continua negociant amb el Tottenham i espera poder arribar a un acord pel futbolista. Però l’operació només tirarà endavant si és viable econòmicament per al València CF. Encara queden quinze dies de mercat i tot fa indicar que, des del club, esperaran fins a finals de mercat per a incorporar a futbolistes.