El València marcà dos gols a un partit de Lliga dos mesos després

Per Miguel Castells · 21 Febrer, 2021

La victòria davant el Celta va servir per a trencar una estadística duríssima que arrossegava el València des de fa dos mesos. Ahir el València aconseguí marcar dos gols al mateix partit de Lliga, una situació que no es donava des del 19 de desembre, quan va empatar 2 a 2 al Camp Nou.

4 mesos de l’última victòria amb més d’un gol a favor

D’altra banda, l’última vegada que dos gols del València a un partit de Lliga van servir per a guanyar un partit va ser el 8 de novembre a un partit per al record, ja que guanyà per a 4 a 1 al Madrid a Mestalla. Des d’ixe dia, el València havia marcat dos gols al mateix partit tres vegades més, però en tots el resultat va ser idèntic: empat a 2.

La davantera B demana minuts

Els golejadors d’ahir no van ser jugadors titulars habituals. Al minut 90 el València encara no havia estrenat el marcador, i Manu Vallejo primer, i després Kevin Gameiro, van ser els encarregats de canviar el signe del partit. Els dos eixiren des de la banqueta, i comencen a demanar minuts davant la mala ratxa de Maxi Gómez de cara a porteria.

A la recerca d’un partit tranquil

Encara que el resultat siga de més d’un gol de diferència, el València va necessitar una expulsió i d’un Celta molt debilitat per a fer dos gols. A més a més, els dos arribaren al temps d’afegit, per tant, novament el conjunt de Javi Gracia va patir moltíssim i va disputar un partit igualat. El València continua a la recerca d’un partit tranquil a la Lliga.