La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ja coneix l’horari per a 3 partits importants: Athletic, Barça i Sevilla
,

El València ja coneix l’horari per a 3 partits importants: Athletic, Barça i Sevilla

COMPARTIR

728-90

La Real Federació Espanyola ha fet oficial els horaris corresponents als partits de la jornada 13, 14 i 15. En la jornada 13 el València disputarà un partit importantíssim davant l’Athletic a Mestalla. El partit serà el dissabte 12 de desembre a les 14:00h i serà una prova de foc davant un rival molt intens en la pressió, però que ha perdut qualitat individual.

D’altra banda, en la jornada 14 el València jugarà un dels partits més especials de la temporada. L’equip de Javi Gracia viatjarà a Barcelona per tractar de donar la sorpresa al Camp Nou, una situació que ja ha passat en diverses ocasions en els últims anys. El partit es disputarà el dissabte 19 de desembre a les 16:15h.

En la jornada 15 destaca un autèntic partidàs entre dos històrics de la nostra lliga: València – Sevilla. El partit es jugara entre setmana, concretament el dimarts 22 a les 18:00h a Mestalla i, per tant, serà el partit inaugural de la jornada.

Els València – Sevilla sempre tenen un ambient especial, i a pesar de que no hi haurà públic i que el València no està en la millor situació, de segur que serà un partit frenètic entre dos conjunts que tenen a jugadors diferencials en totes les línies. El dimarts viurem un altre València – Sevilla a Mestalla, un d’ixos partits que l’afició sempre marcava en roig en el calendari per ser un encontre molt especial.