La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ha tingut problemes per a pagar als futbolistes
,

El València ha tingut problemes per a pagar als futbolistes

COMPARTIR

728-90

Fa molts anys que el València travessa problemes econòmics. Des de la gestió anterior, que va provocar el procés de venda, el club s’ha vist en l’obligació de vendre a tots els jugadors que destacaven mentre veia com augmentava el dubte amb Bankia.

Quan Meriton va comprar el València, els aficionats pensaven que s’acabarien els problemes econòmics del club. Sis anys després, és evident que això no és així.

Segons ha informat Hèctor Gómez, els problemes econòmics del València són molt greus. De fet, han tingut inconvenients per a poder pagar als futbolistes de la primera plantilla del València. El periodista valencià ha afegit que alguns jugadors han cobrat amb pagarés i no estan contents.

EL MOTIU DE LES RÀPIDES VENDES

El València encara no ha quadrat els comptes de la passada temporada. El fet de no haver entrat en Europa és un problema més gran del que pareix. Per això, el club de la Capital del Túria està tan interessat a acceptar de forma ràpida i sense molta negociació totes les ofertes per jugadors de l’equip.

El València no considera intransferible a cap futbolista i una oferta bona suposarà la venda de qualsevol jugador. En el tema fixatges, l’equip serà molt “low cost”. No obstant això, la majoria de mitjans comenten que el València està prop de pagar vint milions d’euros per Diogo Leite.

SHEIN Many GEO's