El València femení continua colista i sense cap victòria

Per Alex Alfaro · 13 Octubre, 2021

La temporada no podia haver començat pitjor per al València femení. Després de 6 jornades de competició, l’equip d’Andrea Esteban no ha aconseguit guanyar cap partit, comptant amb un únic punt. En el balanç queden derrotes com el 8-0 del Barça, o el 1-3 de l’Athletic Club de Bilbao. L’empat es va donar contra l’Sporting de Huelva, amb un empat a 2 amb gols de Marta Carro i Oriana Altuve.

En el partit de la setmana passada l’equip va donar un millor nivell, encara que no li va arribar per a guanyar-li al LUD Femení a Bunyol. Amb una gran actuació d’Esther l’equip aconseguia arribar als últims minuts de la primera part amb el resultat de 0-0 en el marcador. No obstant això, en l’última jugada de la primera va marcar Redó per a posar el 1-1.

Paraluta empatava el partit en el 61, però en el 79 tornava a marcar el Llevant. Va ser un partit on potser el resultat més just hauria sigut l’empat però al final es va sumar una altra derrota en el caseller.

Després d’un estiu amb moltes vendes i on no han arribat grans reforços, el València femení es troba a 3 punts de la salvació. Això es deu al fet que hi ha fins a 7 equips que no hi ha sumat més de 6 punts.

Precisament el Rayo Vallecano és l’altre equip que només ha aconseguit 1 punt, per la qual cosa serà un duel de vida o mort. Blanquinegres estarà en l’Antonio Puchades per a comptar el minut a minut en Twitter i portar-vos la crònica res més acabar el partit.

No cal ser incendiaris, però la realitat és la que és. L’equip no es mereix tindre només 1 punt, però tampoc estar a dalt en la taula.