La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es manté ferm en l’operació Gameiro
,

El València es manté ferm en l’operació Gameiro

COMPARTIR
330-120

El València CF es manté ferm en la seua postura amb el fitxatge de Kevin Gameiro. A pesar del canvi de posició que l’Atlético de Madrid ha manifestat esta última setmana, en el conjunt valencianista mantenen l’esperança en l’arribada del francés a Mestalla, encara que des de Madrid s’anuncie una oferta del Borussia Dortmund de 23 milions d’euros. Una xifra impossible per al València a hores d’ara, que per altra banda juga amb el sí del jugador, amb qui ja hi ha un acord tancat a falta d’oficialitat.

Al remat, es tracta d’un altre cas paregut al de Guedes. El València de moment esperarà, ja va arribar a un acord amb l’Atlético de Madrid de 14 milions més variables, i ací es manté. No pujarà l’oferta per Gameiro a pesar del canvi d’estratègia en l’altre bàndol, i de fet, en el Wanda ja ho saben. Coneixen Mateu Alemany i la seua manera de treballar. Gameiro és el nou que vol Marcelino, el davanter que el tècnic asturià ha elegit per a ajuntar amb Rodrigo Moreno, qui ja brilla en la pretemporada en terres angleses. Ara bé, el València haurà d’esperar a que es desbloquege l’operació. És la decisió del club.

Mentre, el jugador, s’ha hagut de retirar de l’entrenament de l’Atlético por unes molèsties. Va ser ahir, en Brunico, on el conjunt madrileny està fent la seua pretemporada. De moment, pareix que es tracta d’unes molèsties que l’Atlético tracta amb precaució.