La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València és l’equip de la lliga amb el límit salarial més baix
,

El València és l’equip de la lliga amb el límit salarial més baix

COMPARTIR

728-90

El València travessa una situació econòmica catastròfica. El club de la Capital del Túria es veu perjudicat per la mala gestió de Meriton Holdings, la qual repercuteix en els resultats esportius. Estos resultats esportius són claus per a poder créixer de forma econòmica, ja que els diners s’aconsegueixen classificant-se per a les competicions europees.

El València té el límit salarial més baix del campionat

Ara mateix, segons va informar ahir a la nit el programa radiofònic el Partidazo de COPE, el València és l’equip de la lliga Santander amb el límit salarial més baix. El club valencià només comptaria amb un límit de trenta milions d’euros, quan la passada temporada era de noranta-tres. D’esta forma, l’entitat de la Capital del Túria tindria dos milions menys que el Llevant.

El València supera eixe límit salarial

Ara mateix, fent els càlculs amb els salaris actuals del València açò sembla impossible, perquè el club de la Capital del Túria té futbolistes en plantilla com Jasper Cillessen, Gonçalo Guedes, José Gayà, Maxi Gómez, Carlos Soler o Gabriel Paulista.

La situació econòmica del València és molt greu. El club ha de classificar-se per a competicions europees de forma necessària per a poder augmentar el seu límit salarial. Si eixes xifres avançades per la COPE i que la Lliga haurà de confirmar són realitat, el València estaria en un greu problema, ja que hauria de reduir el seu límit salarial de forma considerable.

La gestió de Meriton Holdings ha deixat al club valencià en esta situació. Les promeses de Peter Lim quan va comprar el club en 2014 s’han quedat en res, ja que no ha fet un equip campió, no ha finalitzat l’estadi i tampoc ha saldat el deute del club a Bankia.