CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: El València es complica el seu pas als huitens

Per Josep Prats · 27 Novembre, 2019

Mestalla acollia una cita històrica. Una nit que podria suposar la classificació dels valencianistes als huitens de final. Amb la victòria, serien dels setze millors equips d’Europa.

El conjunt londinenc va començar dominant el partit buscant mésla porteria de Cillessen davant un València replegat en el seu camp. Al voltant del minut vint, Maxi va tindre l’1-0 en els seus peus, però incomprensiblement no va connectar amb l’esfèric i es va perdre per línia de fons. El mateix Maxi va poder fer altra vegada gol, però esta vegada va ser Kepa qui va enviar el baló a córner. En al recta final de partit, este es va tornar boig. Carlos Soler va avançar al valencianistes (1-0) i als dos minuts Kovacic va empatar altra vegada el partit (1-1).

Als cinc minuts de la segona mitat, Pulisic va fer el 1-2 després de la intervenció del VAR per possible fora de joc. Poc minuts després, Rodrigo va poder fer l’empat, però el seu baló se’n va anar per dalt del travesser. Azpilicueta va cometre penal a Gayà, però el llançament de Parejo va ser parat per Kepa, evitant així l’empat. Eixe gol va arribar amb un intent de centrada de Wass, a la qual Kepa no va poder arribar (2-2). Als últims minuts, el Chelsea es tancava darrere fent valiós l’empat.

Amb este resultat, el València passarà a la segona posició del grup amb 8 punts. Encara que haurà de visitar en la última jornada a l’Ajax.