La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València entre els equips amb més pressupost del món
,

El València entre els equips amb més pressupost del món

COMPARTIR

728-90

El València torna a situar-se entre els clubs amb més pressupost del món, segons publica la empresa de serveis professionals Deloitte. Després d’aconseguir alçar la Copa del Rei de la passada campanya enfront del Futbol Club Barcelona, les dues classificacions per a la Champions League i l’aparador de la Supercopa d’Espanya o el nou patrocini que porta l’equip són uns dels elements principals per a convertir als de Mestalla és els clubs amb més poder adquisitiu del món.

Cal destacar que aquesta avaluació econòmica es dividida pels ingressos per partits, patrocinadors o per drets de televisió. En aquests moments, els de Mestalla, es troba en la vint-i-sisena posició amb 184,7 milions d’euros de pressupostos. El club se situa per davant d’equips com el Zenit de Sant Petersburg, campió de la lliga Russa, o Porto F. C.

Entre els equips que lideren aquesta llista e el Barça que torna a pujar-se al primer escaló amb 840 milions, seguit del Reial Madrid amb 757. Entre els vint primers l’equip amb més progressió ha sigut el Olimpic de Lió amb 220 o el Napols amb 207 milions d’euros. Els equips que més han baixat han sigut l’Arsenal i l’Everton.