La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF crea una ‘Escola de Pares’
,

El València CF crea una ‘Escola de Pares’

L'Acadèmia blanc-i-negre arranca un nou projecte educatiu íntegre per als canterans
COMPARTIR

728-90

El València Club de Futbol ha ampliat el seu projecte educatiu dins de l’Acadèmia i va a posar en marxa una ‘Escola de Pares’. Una activitat que consistirà en xerrades periòdiques en les quals s’intentarà implantar les bases de com els progenitors han de col·laborar en la formació dels seus fills així com la manera en la qual han d’actuar ells com a tutors en determinades situacions amb l’únic objectiu de millorar l’educació dels més nanos. A més, dins d’esta ‘Escola de Pares’ s’inclourà també la formació específica d’entrenadors i la comunicació fluïda amb les Escoles convingudes.

 

D’altra banda, els responsables de l’Acadèmia, encapçalats pel seu nou director, Luis Vicente Mateo, estan duent a terme un treball per definir el “perfil personal” que es vol educar en els xics i xiques de la cantera per considerar aspectes essencials com el desenvolupament de l’autonomia personal i l’aprenentatge de les habilitats i destreses necessàries per a la competició (‘aprendre a competir’) sempre amb el respecte com a màxim exponent. Dos punts als quals hem d’afegir un tercer, el de la transmissió del sentiment valencianista a través dels valors dels jugadors més significatius de la història del club de Mestalla com ja ocorre amb Antonio Puchades, història de qui ja han vist un vídeo diversos equips de l’escola blanc-i-negra.

A més, José Carrascosa, psicòleg que treballa amb la primera plantilla des de l’aterratge de Pako Ayestaran al Cap i Casal, s’incorpora també a l’estructura de l’Acadèmia i ajudarà no sols en la formació dels canterans sinó també dels membres dels diferents cossos tècnics.