La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València confirma que no creu a Juan Cala
,

El València confirma que no creu a Juan Cala

COMPARTIR

728-90

El València ha emés un comunicat en el qual ha explicat que no es creu les paraules de Juan Cala a la roda de premsa de hui. Per este motiu, el club de la Capital del Túria ha emés el següent comunicat per a mantindre el suport a Mouctar Diakhaby, ja que confien plenament en el futbolista francés.

El Comunicat del València CF

El València CF lamenta profundament les declaracions del jugador del Cadis, Juan Cala, en les quals 48 hores després nega que proferira un greu insult racista al nostre futbolista, Mouctar Diakhaby, durant el partit disputat aquest passat diumenge en el Ramón de Carranza.

Juan Cala ha perdut una gran oportunitat d’acceptar aqueix error i demanar disculpes a l’afectat. En lloc d’això, ha atacat al propi jugador i a altres membres del València CF. El València CF creu totalment en el seu futbolista i li reitera el seu ple suport.

Després de les amenaces de Juan Cala en la seua roda de premsa d’este dimarts, dia 6 d’abril, el Club, el seu president Anil Murthy i el seu jugador Mouctar Diakhaby mantenen intacta la seua profunda convicció de lluitar on faça falta i fins al final pel bé del futbol. El València CF no pararà de barallar per la millora de la normativa i la lluita contra el racisme en el futbol i en la societat.