La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF vol repetir l’abonament Total
,

El València CF vol repetir l’abonament Total

COMPARTIR
330-120

El València CF, conscient de la il·lusió del valencianisme després d’aconseguir la Copa del Rei, vol presentar en les pròximes setmanes el nou abonament per a la temporada 2019-2020.

La fórmula que es vol fer és la que ja va fer que la temporada passada amb el lema d’Un Sentiment Etern segons ha informat Marca. Un abonament TOTAL on entraran els partits de lliga, Copa del Rei i de la Competició Europea que es puga jugar, en aquest cas la Champions League. Un abonament que ha permès als valencianistes disfrutar de 30 partits aquesta temporada, 19 de lliga, 4 de UEFA Europa League, 4 de Copa del Rei i 3 de Champions League.

El valencianisme va respondre molt positivament amb més de 40.000 abonaments

El club de Mestalla va viure una de les xifres d’abonats més altes de l’última decada la temporada 2018-2019 amb més de 40.000 abonaments. La normativa UEFA de reservar el 5% de la capacitat de l’estadi, uns 2.500 seients, a l’afició visitant, així com els compromisos amb els patrocinadors van fer que el club de Mestalla no poguera atendre més altes la temporada passada.

Un problema de capacitat que farà que el València CF es quede sense abonaments també la pròxima temporada.

El VCF, premiat per la campanya d’abonaments

El València CF ha sigut premiat per la millor iniciativa comercial d’un club gràcies a la campanya d’abonaments del Centenari, premi que va rebre anit en la gala de la World Football Summit 2018 a Madrid. Els WFS Industry Awards, en els quals el València CF competia amb l’AZ Alkmaar d’Holanda i el Racing Club d’Avellaneda d’Argentina en la categoria de millor iniciativa comercial, s’ha valorat l’estratègia, la venda, la comunicació, la campanya i la perfecta connexió amb el Centenari de l’entitat de Mestalla. Els WFS Industry Awards premien els assoliments dels principals gestors de clubs de futbol, agències, patrocinadors, mitjans de comunicació, associacions i ONGs a nivell mundial, que envolten la indústria de l’esport rei.