La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF trau solucions per als abonats
,

El València CF trau solucions per als abonats

COMPARTIR

728-90

En un context difícil per a tots, el València CF vol ajudar a mantenir, més que mai, un fort vincle de passió i confiança entre el club i la seua afició i, de manera molt especial, amb els seus més de 40.000 abonats. La considerable disminució d’ingressos de l’entitat i, sobretot, la incertesa per l’evolució de el futbol en els propers mesos (és impossible saber quan i com anem a poder tornar a reunir-nos a Mestalla) fan més important si és possible la unió amb els aficionats més fidels, els abonats, que en nombrosos casos porten molts anys renovant la seua passió. Volem ajudar-nos mútuament perquè aquest vincle de l’Sentiment siga més fort que mai.

Per tot això, el València CF ha decidit mantenir durant la temporada 2020/21 la seua condició a tots els seus abonats actuals de forma gratuïta. Això suposa que en la següent campanya de renovació d’abonaments -possiblement per a la temporada 2021/22, a costa de les autoritats sanitàries- tots els abonats veuran conservada la seua antiguitat, l’elecció de seient, els descomptes acumulats en la 2019/20 per alta assistència i per l’ús de sistema de Seient Lliure. A més d’aquesta mesura general, que reconeix el seu estatus d’aficionats més fidels, el València CF va a afegir importants avantatges a aquells abonats que accepten ajudar l’entitat a la complicada situació actual, com a forma de valorar la seua gran compromís.

Una d’aquestes avantatges, per als partits de la temporada 2020/21 en què Mestalla es puga obrir a el públic, serà la prioritat en l’adquisició de les entrades (en el cas que siga possible, el València CF llançarà un pack d’entrades per diversos partits) amb un preu molt reduït respecte a el del públic en general, ja que, davant la incertesa actual, el València CF no tindrà la possibilitat d’oferir un abonament de tipus anual per a la campanya 2020/21.


Tots els abonats rebran en les pròximes dates una comunicació personalitzada per accedir a una plataforma en línia (actualment en desenvolupament) en la qual indicar la seua elecció entre les tres opcions que el VCF posa a la seua disposició perquè el club i la seua afició es donen suport i beneficien mútuament, en aquesta conjuntura inèdita i difícil per a tots: Renunciar a la devolució de l’import de l’abonament corresponent als partits d’Laliga d’aquesta temporada no gaudits.

Avantatges per als abonats que trien l’opció 1: Fins que el VCF puga posar en marxa una campanya de renovació d’abonament de temporada, els que trien aquesta opció tindran termini preferent i prioritat (en cas d’existir limitació d’aforament) sobre la resta d’abonats , amb un 50% de descompte respecte a el preu per al públic en general a la compra de les entrades i / o packs de partits que el club puga posar a la venda al llarg de la 2020/21, en els terminis i condicions que les autoritats sanitàries indiquen, així com descomptes especials en botigues oficials.


Rebre la devolució en forma de descompte per a la següent campanya de renovació d’abonaments que serà superior a l’import corresponent als partits sense públic de la Laliga 2019/20.

Avantatges per als abonats que trien l’opció 2: Fins que el VCF puga posar en marxa la propera campanya de renovació d’abonament de temporada, els que trien aquesta opció tindran termini preferent i segona prioritat (en cas d’existir limitació d’aforament) sobre la resta d’abonats, amb un 50% de descompte respecte a el preu per al públic en general a la compra de les entrades i / o packs de partits que el club puga posar a la venda al llarg de la 2020/21, en els terminis i condicions que les autoritats sanitàries indiquen, així com descomptes especials en botigues oficials.

Exigir el reemborsament de l’import corresponent als partits de Laliga 2019/20 que es disputen a porta tancada, en els terminis i procediments que el VCF habilitarà per a això i dels que informarà properament.

Fins que el VCF puga posar en marxa la propera campanya de renovació d’abonament de temporada, els que trien aquesta opció tindran un 10% de descompte respecte a el preu a el públic en general per adquirir les entrades i / o packs de partits que el club puga posar a la venda al llarg de la 2020/21 (fins disponibilitat), en els terminis i condicions que les autoritats sanitàries indiquen.