La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF trau més entrades a la venda per al derbi
,

El València CF trau més entrades a la venda per al derbi

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2
banner-punto-penalti-310x120 (1)

COMUNICAT OFICIAL:

En relació amb la venda d’entrades per a aficionats del València CF per a la zona visitant de l’estadi del Llevant UE, per les incidències del qual el club desitja demanar disculpes als seus aficionats, el club desitja manifestar el següent:

1. El València CF agraeix al Llevant UD per fer un màxim esforç per a proporcionar 751 entrades al València CF, amb un bon acord d’intercanvi aconseguit de tan sols 15 euros per entrada.

2. EL COMPROMÍS DEL VALÈNCIA CF ÉS TRACTAR A TOTS ELS AFICIONATS AMB IGUALTAT. Per açò, el VCF ha decidit que demà, dimarts 12 de setembre, es van a posar a la venda a les 10.00 hores en les taquilles de Mestalla les 420 entrades que havien sigut reservades a certs col·lectius d’aficionats que habitualment realitzen desplaçaments, la qual cosa ha sigut un error. Demà totes les entrades inicialment reservades estaran obertes a socis i aficionats en general. TOTS ELS AFICIONATS QUE ESTIMEN Al VALÈNCIA CF HAN DE SER RESPECTATS.

3. Cada persona física podrà comprar un màxim de dos entrades, prèvia presentació dels DNI i nom de les persones que utilitzaran estes entrades. No obstant açò, el club desitja recalcar que este dilluns a la vesprada s’ha complit escrupolosament el criteri inicial de venda d’un màxim de sis entrades per aficionat , amb els seus corresponents DNI.

Demà a les 10.00 h. s’obriran totes les taquilles disponibles i s’establirà enfront de les taquilles de Mestalla un sistema de cues a fi d’evitar incidències. A causa d’esta circumstància, amb la finalitat d’evitar esperes innecessàries, demà no es vendran abonaments fins que s’esgoten les entrades a la venda per al partit del dissabte.

4. En compliment de la normativa referent a desplaçaments d’afició rival a altres estadis, les entrades d’afició visitant són nominatives pel que recordem que el dissabte en accedir a l’estadi Ciutat de València tots aquells que hagen adquirit o adquirisquen una entrada hauran de presentar el seu DNI. No es permetrà l’accés a aquelles persones les dades de les quals no coincidisquen amb els presentats en les taquilles de Mestalla a l’hora de comprar les entrades.

5. El València CF reitera el seu compromís de gestionar millor a partir d’ara aquests assumptes amb un millor control de la venda d’entrades per a assegurar-nos que tots els nostres afeccionats reben el mateix tracte.

banner-336x280-futbol