La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF trau l’abonament total
,

El València CF trau l’abonament total

COMPARTIR

728-90

El Sentiment Etern continua, més viu i rejovenit que mai, després de la temporada del Centenari. El brillant colofó a la campanya 18.19, amb el títol de campió de Copa, dóna pas a partir d’este dimarts a l’inici de la 19.20, amb quatre competicions en les quals lluitar, com fa més d’un segle ja, pel màxim. Esta temporada volem continuar creixent junts entre els millors i compartir amb totes les famílies de Mestalla tota la passió de sempre, amb mesures valentes per a ser un club encara millor. Mateix club, nova era.


IMPORTANT: Davant la perspectiva que es torne a cobrir el nombre total d’abonaments disponibles a Mestalla en esta campanya de renovació, en funció d’això, i només en el cas de quedar abonaments no renovats, el VCF disposaria dels mateixos per a donar pas a una següent fase d’altes en la qual poder atendre l’actual interés per nous abonaments.
Ja pots renovar el teu abonament en qualsevol zona de l’estadi i, només en el cas de la Grada Jove, si tens entre 16 i 25 anys, sol·licita des de hui mateix fins al 24 de juny la teua ‘Nova Alta’, a un preu únic i irresistible de 250 €.

Repetim Abonament Total: Champions, Lliga i Copa incloses sense més despeses ni complicacions
Igual que la temporada anterior, de nou en la 19.20 els abonats tenen tot inclòs –UEFA Champions League, Lliga i Copa- sense necessitat de més pagaments ni de cap preocupació més. En la 18.19, un total de 30 partits van entrar en l’abonament, tots els possibles, i l’equip, amb l’ajuda de tots, tornarà a intentar-lo. Com la temporada passada, t’oblides d’activacions, terminis i, per descomptat, de cap altre desemborsament. Ja tens el teu seient esperant-te en tots els partits oficials que el VCF dispute (excepte finals). Així de fàcil.

Mestalla és la gran família, importants i nous descomptes per edat perquè ningú dels teus li ho perda
Mestalla és la teua altra família, amb la qual t’emociones, pateixes i t’alegres, a vegades fins i tot amb més freqüència que amb molts familiars. Per això volem que ara et siga més fàcil compartir el Sentiment Etern amb tots els que vols, que sentes i disfrutes de Mestalla com un lloc de trobada amistosa, segur i saludable, net i lliure de fums. Per a això, en la 19.20 ampliem el concepte de Grada Familiar a tot l’estadi, amb un espectacular descompte del 50% en l’abonament infantil, fins a 15 anys, i, per primera vegada, amb un abonament juvenil, entre 16 i 25 anys, bonificat amb un descompte del 10%, a més del de majors de 65 anys, també del 10%. Volem que resulte encara més fàcil reunir a totes les famílies a Mestalla perquè no falte ningú de la comuna família valencianista. Estos descomptes per edat són acumulables a les tarifes reduïdes per ser accionista (10% esta temporada) i a tots els que premien el teu alt índex d’assistència en la temporada passada.

El teu alt índex d’assistència et permet estalviar ara… i també la pròxima temporada 
És l’hora de recollir el premi del teu compromís i fidelitat per a no perdre’t ni un partit de l’equip a Mestalla. Es beneficien la màgica atmosfera de Mestalla… i la teua butxaca. L’objectiu és que augmente encara més l’actual assistència mitjana del 80% i que estalvies gràcies a això. Recompensem amb un 15% de descompte que el teu abonament s’utilitzara en tots els partits de la campanya 18.19 (30) i amb un 10% si almenys es va usar en el 80% dels partits (24 o més). En acumular-se als descomptes per edat, pots sumar descomptes de fins al 65% de la tarifa. 
De cara al futur, el VCF continuarà valorant l’alta assistència, perquè en la temporada 20.21 també et beneficies de descomptes. A més, també et dóna altres avantatges, com ja va ocórrer en crear una prioritat a l’hora de poder optar a una entrada per a una final, en este cas la de Copa a Sevilla.

Seient lliure: si un dia no pots vindre, cedeixes el teu seient al club i tu també et pots beneficiar
Si durant la temporada no pots acudir a algun partit, és important que el teu abonament es continue utilitzant, la qual cosa, a més, et permet sumar descomptes perquè el teu pròxim abonament t’isca encara més barat.
Per a això pots deixar l’abonament a un familiar o amic, la qual cosa t’ajuda a mantindre un índex alt d’assistència, o bé cedir-lo al Valencia CF a través del sistema ‘Seient lliure’: si venem la teua localitat per a aqueix partit, el 40% del preu pagat se’t descomptarà del preu del teu abonament per a la següent temporada (amb un màxim del 50% sobre el preu de l’abonament una vegada restats els descomptes per edat i/o assistència).

Mestalla torna a ser referència social com a espai saludable i familiar lliure de fums: més control… i suport per a deixar-ho 
En la temporada 19.20, el Valencia CF intensificarà els controls perquè el Camp de Mestalla continue sent una referència social com a espai lliure de fums. Un lloc de trobada familiar ha de tindre una atmosfera neta i saludable que ajude al fet que els valencianistes de totes les edats disfruten amb les seues famílies del seu equip en un ambient sa i agradable. Encara que continuarà havent-hi punts habilitats per a fumadors, esta temporada ens comprometrem en accions de conscienciació i suport per a ajudar-te a aconseguir el teu objectiu d’abandonar eixe hàbit.

Regenerem la Grada Jove, un espai d’especial animació i reunió per a joves, lliure de coaccions i amb el millor preu de Mestalla
L’anàlisi dels diferents fets ocorreguts esta temporada ha obligat el club a prendre mesures taxatives d’una vegada per sempre. El Valencia CF aposta per potenciar una Grada Jove d’Animació que, com el seu nom indica, siga jove i on una majoria mai patisca la intimidació d’uns pocs. Tot Mestalla ajuda l’equip amb la seua atmosfera única de suport però la Grada Jove està reservada per a concentrar als valencianistes joves que vulguen unir-se per a portar en volandas a l’equip: sense pressions ni amenaces, amb un ambient lliure i sa i amb un preu assequible, que tinga en compte la seua edat.

Per això, esta temporada la Graderia Jove té un preu especial, més reduït i inamovible, per estar concebuda com un focus d’especial alé a l’equip, motiu pel qual pots disfrutar dels millors preus de Mestalla: només 250 euros i, per descomptat, amb Abonament Total. A més, assistir a un mínim del 80% dels partits et donarà l’opció de continuar disfrutant en la 20.21 del teu abonament en la Grada Jove.


La primera condició per a renovar o traure’t un nou abonament en la Grada Jove? Perquè això, com el seu nom indica, ser jove. Esta temporada, podran optar a renovar i obtindre un nou abonament en esta zona de Mestalla tots els valencianistes entre 16 i 25 anys (nascuts entre l’1 de juny de 1994 i el 31 de maig de 2003). A més d’això, el club controlarà de manera estricta, cas per cas, la renovació o l’alta de l’abonament en esta zona de Mestalla, amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat i un ambient lliure d’intimidació com a prioritat absoluta.


NOTA IMPORTANT: El club actuarà amb rotunditat per a evitar que els revendes puguen obtindre un benefici econòmic amb les cessions de la passada de qualsevol dels abonats.

DATES A TINDRE EN COMPTE

RENOVACIÓ D’ABONAMENTS:

Del 17 al 21 de juny de 2019: Renovació per domiciliació bancària.

De l’1 al 8 de juliol de 2019: Renovació online.

De l’1 al 10 de juliol de 2019: Renovació en les taquilles de Mestalla.
Del 17 al 20 de juliol de 2019: Canvis de localitat en les taquilles de Mestalla.


TERMINIS D’EMPLENAMENT DE FORMULARI DE RENOVACIÓ I ALTA EN GRADA JOVE

De l’11 al 24 de juny de 2019

http://www2.valenciacf.com/bd/archivos/DOSSIER_ABONOS_2019-20%20RENOVACION.pdf

NOMPARTITSPUNTS
JAUME1225
FEGHOULI1214
ANDRÉ GOMES912
BAKKALI109
NEGREDO98
MUSTAFI136
ENZO75
ALCACER134
CANCELO 112
PAREJO132
DE PAUL62
RYAN41
DANILO51
SANTOS61
JAVI FUEGO151