La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF té un altre nou patrocinador
,

El València CF té un altre nou patrocinador

COMPARTIR

728-90

El Valencia CF acaba de hacer oficial a través de un comunicado en su página web que ha llegado a un acuerdo con la empresa ZUMUB para que la marca de suplementos deportivos sea uno de los patrocinadores del club la temporada que viene:

ZUMUB i el València CF han arribat un acord perquè la marca de suplements esportius es convertisca en un dels proveïdors del club en aquesta mena de complements per a ajudar a la preparació esportiva dels jugadors”.

Què és ZUMUB?

ZUMUB compta amb el major catàleg de suplements i nutrició esportiva d’Europa, amb més de 10.000 referències de les quals disposen en el seu web www.zumub.com. Aquesta gran varietat, la seua qualitat i constant innovació amb més de 200 nous productes per any per als amants del fitness i una alimentació sana, són senyals d’identitat que diferencia a l’empresa d’altres de la seua competència”.

“Així mateix, el Club introdueix en les seues files a una empresa internacional experimentada en l’àmbit del futbol en estar vinculada amb altres clubs de primer nivell. Un exemple clar del que és l’empresa i el que pot aportar al València CF com a nou Official Partner”.

Avantatges per a l’aficionat

“Amb l’arribada de ZUMUB, el València CF s’assegura qualitat i cura de la salut dels seus jugadors, amb una preparació física exemplar gràcies a la professionalitat de la marca i els seus productes. A més de grans beneficis i descomptes per a l’afició, entre molts altres avantatges durant la temporada utilitzant el codi VALENCIACF en el seu web”.