La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF negocia el fitxatge de Rafinha per 15 milions.
,

El València CF negocia el fitxatge de Rafinha per 15 milions.

COMPARTIR
330-120

El València CF negocia a hores d’ara el fitxatge de Rafinha Alcantara per a que siga jugador del conjunt valencianista les pròximes temporades. Segons ha informat Gerard Moreno a RAC1 el conjunt valencianista i el conjunt blaugrana negocien estos dies pel jugador.

El València CF ha presentat una oferta de 15 milions d’euros pel jugador brasiler. Mateu Alemany ha volgut ficar clàusules al fitxatge i el València CF pagarà els 15 milions durant 3 anys, 5 milions cada any però el València CF vol aplicar una clàusula de disponibilitat.

Clàusula de Disponibilitat

Mateu Alemany, dins l’oferta que el València CF ha presentat, ha volgut ficar una clàusula on en cas que Rafinha no estiga disponible el 75% de la temporada per lesió, el València CF sols pagaria 2 milions per any al FC Barcelona i s’abaratiria així el fitxatge.

El jugador vol vindre

El jugador brasiler vol vindre al conjunt campió de Copa del Rei i és per això que vol rebaixar-se la seua fitxa actual, uns 3 milions d’euros nets, per tal de vindre al club entrenat per Marcelino García Toral