La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF fa oficial el fitxatge de Cillessen
,

El València CF fa oficial el fitxatge de Cillessen

COMPARTIR

728-90

El València ha donat per fet aquest dimarts el fitxatge del porter Jasper Cillessen amb un vídeo en els seus comptes en les xarxes socials en el qual fa l’ullet al que ha sigut en les últimes temporades porter del Barcelona.
Cillessen va estar aquest dimarts a València i se li va poder veure entrar i eixir d’un centre mèdic en el qual es va sotmetre a una revisió mèdica i també en les oficines del club de Mestalla.
Poc abans de les 21 hores, el València ha publicat un missatge en el seu compte de Twitter en el qual explicava que “tenim un nou ratpenat a València i es sent com a casa de cap a peus”.
En el vídeo que l’acompanya es pot veure a un jove que signa en la recepció del que sembla un hotel i després de fer-lo el recepcionista li entrega uns esclops color taronja, el calçat típic d’Holanda amb un color que comparteixen com a ‘corporatiu’ aquest país i el València, amb l’escut del club.


L’empleat li acomiada amb un ‘Benvingut a València’ i el suposat client, al qual no li veu la cara, dóna les gràcies i s’allunya uns metres per a posar-se els esclops.
El València i el Barcelona porten setmanes amb una negociació per la qual Cillessen es convertirà en jugador del club valencià i Neto Murara, portera valencianista les últimes dues campanyes, serà traspassat al seu torn al club català.
Es tracta de dos operacions paral·leles que es tancarien per idèntica quantitat de diners i que en el cas del club valencià li permetria, juntament amb alguna altra venda, tancar sense perdudes l’exercici 2018-19.